We gaan weer beginnen

En het werd zomer. Is het dan stil? Eigenlijk nooit met 4 kinderen, 6 weken schoolvakantie voor de boeg, 1000 plannen en een speellijst waardoor je weet dat dat nieuwe programma er toch echt moet komen.

Het begon met een optreden voor Cordaid Memisa tijdens de Sky Radio Baby verkiezing van het Jaar. Een merkwaardig fenomeen: 100 geluierde finalisten: wie is de knapste, liefste, leukste? De ene nog meer poediepoedie dan de ander. Ik was blij dat musicalster Jim Bakkum en actrice Tanja Jess mochten kiezen. Ik had ze alle 100 wel mee naar huis willen nemen: allemaal lief. Nou ja, eigenlijk  ben ik heel blij dat mijn jongste dochter nu naar groep 3 gaat en een weldenkend mensje begint te worden. Met een mening en eigen wijsheden. In de Zwitserse bergen riep ze: wist je dat hier bergmarmotten leven? En die eten je jas op". Kijk, dan weet je dat het wel goed zit met de historische kleinkunstkennis ("Er zaten twee motten in mij ouwe jas") in combinatie met wat biologische interesse.

We waren 1 week in Zwitserland en 2 in Italiƫ. 1 Week zon en 2 weken af en aan pisweer, autopech, bootpech, zeikpech. Super om met elkaar te zijn maar ik was blij dat ik weer in mijn eigen bedje lag. En nu gaan we weer beginnen. Ik steel de uurtjes om tot iets te komen; nieuwe liedjes, teksten, voice-over-klusje tussendoor, afspraken, een huwelijk waar ik een geluksinjectie mag geven. Leuk!

Ik wist dat ik in september weer aan de bak ga met mijn de nieuwe voorstelling. Nou ja, met de try -outs. Kool aan de Gang met Geluk. De komende weken bestaan uit schrijven, plakken, knippen, proberen, opnieuw proberen. Better, stronger, faster. Die speellijstdata komen dichterbij. Dus ik moet. Nog 5 dagen en dan gaat iedereen weer naar school en kan ik ECHT beginnen. Zin in! Heerlijk: de vakantie is voorbij.