2 mei 2015 Kool in het Parool

Waar word je gelukkig van bij asperges? Ik mocht proeven -85 wijnen, ja ik leef nog- en en er iets over roepen. En dat staat nu in Het Parool. 4 weken achter elkaar, op zaterdag. Mmmm! Het was een mooie middag bij de Hamersmaatjes. We zaten met 3 omgebouwde reclamemensen (Harold: ooit bovenbaas bij reclametent bouwde zichzelf om tot fijnbesnaarde wijnheld. Esmee: ooit Copywriter, nu wijnrecensent bij oa Elle en ik. Ik haalde dat slijtersvakdiploma ooit (eerlijk: het is ongeveer net zo ingewikkeld als je veterstrikdiploma in combi met een topografie proefwerk terwijl je net als vroeger geblinddoekt op een kinderfeestje 10 schoteltjes met oa hagelslag, sambal, jam en maggi proeft, remember?) en mocht nu opeens meekletsen over wat nou lekker is. Terwijl Harold en Esmee heel ingewikkelde dingen riepen over afdronken, zuren en puntertjes schonk ik nog maar eens in, declameerde een wijnselfie en zong een lied. Het was een gelukkige middag!

foto