nieuw! 'Kool komt binnen'!

Verkrijgbaar via.... WhatsApp!

 

Hoe werkt dat? Simpel. Als je een appje stuurt voor 10 april 2017 naar 06-26886830 en dit nr opslaat als contact ontvang je mijn album. Gratis? Ja! Omdat het kan! Ik stuur je dan vanaf 10 april tracks, een aantal x per week. Met achtergrond verhaal. zodat je net even meer weet als je het nummer beluistert.

Delen mag! Waarom ik het zo doe? Omdat ik graag mijn muziek aan zoveel mogelijk mensen wil laten horen. En hoop dat je het mooi vindt. Of dat je er in elk geval 'iets' van vindt. Dat het iets met je doet. Ben ik benieuwd naar! Tof als je me dat laat weten! Als je een liedje rankt met 1 tot 5 sterren maak je kans op gratis kaarten voor 1 van mijn voorstellingen.

18 april is de presntatie van het album, met live band (belachelijk goeie muzikanten), in De Vorstin in Hilversum, zie: https://www.devorstin.nl/event/kool-komt-binnen. Wordt feestje! Kaartjes kosten €5. Welkom!

Vanaf 19 april is 'Kool komt binnen' ook verkrijgbaar via ITunes, Spotify en bol.com.

CD_Cover_Madelijne_Kool_klein.jpg