Het allereerste Whatsapp album, ik ga zo op send drukken.

Nog een dikke week en dan is de album presentatie van 'Kool komt binnen'. De cd's zijn inmiddels in elk geval binnen! De garage is gevuld met grote bruine dozen waar mijn 5e kind in zit. (Voor wie t niet wist: ik heb 4 dochters).

Zo voelt 't wel een beetje. Ik heb in de liedjes op dit album mijn hele ziel en zaligheid gestopt. Is dat dan mooi? Is het goed? Weet ik niet. Ik hoop natuurlijk dat er heel veel mensen zijn die het iets doet.  Het voelt spannend, want dit album: dit ben ik. En nu sta ik in mijn blootje zeg maar.

Dinsdag 18 april is de album presentatie in de Vorstin in Hilversum. Veel zin in! Tof als er veel mensen komen kijken. Samen met Maikel Steur bedacht ik om het album in eerste instantie uit te laten komen via WhatsApp. Dat is nog nooit gebeurd! Via Facebook heb ik iedereen uitgenodigd om een appje te sturen naar 06-26886830 met KOOL AAN. Je ontvangt dan gratis de tracks. Hebben inmiddels al honderden mensen gedaan!

En nu is het maandag en ga ik zo de eerste track versturen via WhatsApp naar de eerste groep enthousiastelingen. Aan de keukentafel...Glamourous moment nietwaar voor de allereerste WhatsApp Lancering Wordwide en Beyond!:))

Whoop whoop!

Ben benieuwd naar de reacties. Leuk en bijzonder om zo direct contact met luisteraars te hebben. Wat vinden ze ervan? Is dit een goeie manier om het te doen? En het belangrijkst: wat vind je van mijn liedjes?