Het Kleine Grote Gelukboek

Het Kleine Grote Gelukboek... Het ideale cadeauboekje!

Vanaf nu hoef je nooit meer na te denken over een cadeau: met dit boekje vol geluksbonnen pak je uit op een manier die onbetaalbaar is. Je geeft eigenlijk jezelf. Om een moment te delen, iets voor een ander te doen. En het mes snijdt aan twee kanten...: daar word je zelf ook blij van!

Na 20 jaar werken in de reclame stapte Madelijne Kool uit het bedrijfsleven het toneel op. Ze ging op zoek naar de (on)mogelijke maakbaarheid van geluk in de spits van je bestaan. Dit avontuur leidde tot de cabaretvoorstelling 'Kool aan de Gang met Geluk'. Met 'nazorg' in de vorm van 'Het Kleine Grote Geluk Boek': het eerste boek waar je echt gelukkig van wordt en waarmee een nieuwe visie op de deeleconomie wordt gegeven. Het boek bevat geluksbonnen waarmee je een ander het mooiste geeft wat je hebt: tijd en aandacht. Bijvoorbeeld: de Ik-pas-wel-op-Bon, de Meedenk-Bon en de Jij-maait-het-gras-en-ik-mijn-bikinilijn-Bon.

gelukboek

Het Kleine Grote Geluk boek is online te koop via o.a. BOL.COM.

ISBN 9789461091437
Prijs 5,95

Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22

PERSBERICHT 7 OKTOBER 2015

Nieuw: ‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’
HET cadeauboek om met je kind na te denken over hoe je de wereld kunt redden.

Robin01De wereld redden, dat valt niet mee. In de actuele verhalen van ‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’ doet hoofdrolspeelster Robin in elk geval haar best. In dit kleurrijke (voor)leesboek gaat ze op zoek naar handige tips. Dat doet ze met haar ezel Sam en roodborst Tik.
Dit boek is geschreven door cabaretière Madelijne Kool, de illustraties zijn gemaakt door Wanda van Dijk, de dierenweetjes en illustraties door Frédérique Lucas.

Voor wie?
Voor iedereen van 4 - 104 die houdt van dieren en/of van grappige verhalen met meerdere ‘lagen’: naarmate je ouder wordt, snap je meer. Dat maakt het boek leuk en interessant voor iedereen!

Waar gaat het over?
Robin is een stoer meisje dat met dieren kan praten. Haar moeder werkt als biologe in het buitenland, haar vader en opa zorgen voor haar. Robin maakt zich zorgen over de wereld en ze gaat samen met Jeroen, haar buurjongen, op zoek naar handige tips om de wereld te redden. Het moet iets te maken hebben met LoveStation22, dat is het enige wat ze weet. De dieren, die Robin kan verstaan, helpen haar met de zoektocht.


Wat maakt het boek bijzonder?
‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’ is een actueel, interactief-aan-de-keukentafel-met-je-kinderen-en-het-gaat-ergens-over-boek. Om voor te lezen. Maar ook vol met vragen, tips om thuis het gesprek aan te zwengelen hoe je de wereld een beetje mooier kunt maken. Het boek zit bovendien vol met dierenweetjes. Na elk hoofdstuk wordt er - met behulp van prachtige illustraties - meer verteld over een dier dat in het verhaal voorkomt. De Robin hoofdstukken, met bijpassende grappige tekeningen, staan op zichzelf.

Robin02Informatie voor de verkoper
De winkelprijs bedraagt €19.95. LoveStation22 biedt voor de 1e twintig boekwinkels een etalagepakket aan met een win-actie: poster, ansichtkaarten en een originele knuffel-Sam (de ezel van Robin).

Kinderen kunnen hun tip om de wereld te redden op een kaart schrijven en opsturen naar LoveStation22. De beste, leukste, origineelste inzendingen worden beloond met een kledingstuk uit de collectie van LoveStation22. Van deze collectie gaat per verkocht kledingstuk een vast bedrag naar het WNF.

Meer informatie, ook over te boeken voorleessessies door de schrijfster Madelijne Kool:
Tel: 0546-641 201 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ISBN 978-90-824408-0-5
Verschijningsdatum 15 oktober 2015
www.lovestation22.com
Bestellen kan al via www.lovestation22-shop.com

pdfPersbericht_Robins_wonderlijke_reis_naar_LoveStation22_20151006.pdf537.11 KB

aangeraden titel