Warschau, Polen, NL Ambassade

Kool aan de Gang met Geluk
Datum: zaterdag 30 mei 2015 00:00

Locatie: Warschau, Polen, NL Ambassade

Het nieuwe cabaretprogramma Kool aan de Gang met Geluk is de enige voorstelling met geluksgarantie! De voorstelling is herkenbaar voor iedereen die er wat moois van probeert te maken in het leven.

De afgelopen twee jaar reisde Madelijne met De Geluk App door Nederland en Zwitserland. En ze las alles wat los en vast zat over geluk. Daardoor heeft ze de afgelopen tijd een hoop inzicht gekregen in waar we nou gelukkig van worden met z'n allen. Ze kan je ook uitleggen waarom ze in Goes gelukkiger worden van andere zaken dan in Osdorp. En ze deelt ook graag de kennis over waar de mensheid blijkbaar vooral vooral niet gelukkig van wordt (waarvoor het interactieve Control Alt Deliedje werd geschreven).

Een bezoek aan Madelijne Kool zorgt ervoor dat je hebt gelachen, nagedacht, misschien wel een traan hebt gelaten, dat je oren zijn gestreeld met prachtige liedjes en vooral: je gaat met een energieboost naar huis.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QUOTES

 

“... Kool is in staat om vanaf het moment dat ze opkomt, ruim anderhalf uur lang, je aandacht vast te houden met haar woorden en haar zang... Ze relativeert, motiveert, inspireert en amuseert...

en dan heb je geluk gehoord, gezien en gevoeld." (Paul Bekkers, ambassadeur Nederland in Warschau, Polen)

 

"Haar komische talent zou veel meer ruimte mogen krijgen..." (Larens Behoud)

 

"Wij waren verrast door je vlijmscherpe teksten, je contact met het publiek, je mooie stem en een zeer gezonde dosis humor. Onze klant was zeer tevreden en vonden optreden een dikke tien waard". (Carlier Events)

 

“Have a look at the show of Madelijne Kool. Hilarisch! De vrouw is zo grappig. Don’t miss it” (Marc Forno, choreograaf ) 

 

Was een zeer verfrissende voorstelling.(Rijswijkse Schouwburg)

 

"Jouw persoonlijke aanpak en mooie, tere liedjes hebben een onvergetelijke indruk gemaakt." (Mevr J de Heus)