Goirle - Theater Jan van Besouw

Kool aan de Gang met Geluk
Datum: vrijdag 6 maart 2015 20:30

Locatie: Theater Jan van Besouw - Goirle

DUO voorstelling

De geheimen van Soundos. Die zij nooit vertelde omdat zij niet wil klagen. Omdat de slachtofferrol haar niet past. Deze show wordt de enige waarin ze haar geheimen gaat delen. Geheel op haar eigen manier: eerlijk, energiek en niet onbelangrijk, met een lach! Het is Soundos' eerste en laatste kans om het u te vertellen. Want eerlijk gezegd: Er is geen plan B. Soundos is één van de weinige vrouwen van Comedytrain. In 2009 maakte zij de overstap naar het theater met haar solo show 'Soundos Aangenaam'. En na succes volgt nu haar tweede avondvullende voorstelling: 'Er is geen plan B'.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag nodigt KVG Goirle haar leden uit voor deze voorstelling.

 

QUOTES

 

“... Kool is in staat om vanaf het moment dat ze opkomt, ruim anderhalf uur lang, je aandacht vast te houden met haar woorden en haar zang... Ze relativeert, motiveert, inspireert en amuseert...

en dan heb je geluk gehoord, gezien en gevoeld." (Paul Bekkers, ambassadeur Nederland in Warschau, Polen)

 

"Haar komische talent zou veel meer ruimte mogen krijgen..." (Larens Behoud)

 

"Wij waren verrast door je vlijmscherpe teksten, je contact met het publiek, je mooie stem en een zeer gezonde dosis humor. Onze klant was zeer tevreden en vonden optreden een dikke tien waard". (Carlier Events)

 

“Have a look at the show of Madelijne Kool. Hilarisch! De vrouw is zo grappig. Don’t miss it” (Marc Forno, choreograaf ) 

 

Was een zeer verfrissende voorstelling.(Rijswijkse Schouwburg)

 

"Jouw persoonlijke aanpak en mooie, tere liedjes hebben een onvergetelijke indruk gemaakt." (Mevr J de Heus)