Kool aan de Gang voor uw bedrijf!

Madelijne Kool is inzetbaar als presentator, side-kick en cabaretier met een programma/verhaal/lied/gedicht op maat. Als 'zij-instromende cabaretier' met 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als ambitieuze ondernemer, reclamemaker en moeder is ze DE persoon die begrijpt wat u en uw mensen, in de spits van hun bestaan, bezig houdt. Ze houdt u en uw mensen een spiegel voor, maakt sfeer, inspireert en zingt desgewenst de sterren van de hemel.

Zo kan Kool op verrassende wijze een 'changemanagementtraject' binnen uw organisatie introduceren met 'De Wake Up Kool!'; een voorstelling die op maat gemaakt wordt rond bijvoorbeeld de invoering van een nieuw systeem, een andere klantaanpak of een thema waar u met uw organisatie de aandacht op wilt vestigen. Kool doet dat op een heel verfrissende manier.

Of boek bijvoorbeeld 'Uit de Koolkast'een tailormade voorstellingmet grappen, liedjes, gedachten en gedichten waarin uw bedrijf, een medewerker of een door u gekozen thema centraal staat. Het levert een uniek moment op waarin alle emoties worden aangeraakt, met 'food for thought' waar iedereen thuis nog even mee door kan.

"...wij willen nog even onze complimenten overbrengen aangaande je optreden begin maart in Arnhem voor een zeer goede relatie van ons. Een op maat gemaakt programma voor 60 personen geënt op ‘uit de koolkast’ leidde tot een hilarische 40 minuten. Wij waren verrast door je vlijmscherpe teksten, je contact met het publiek, je mooie stem en een zeer gezonde dosis humor. (...) Onze klant was zeer tevreden en vonden optreden een dikke tien waard. Graag hopen wij in de nabije toekomst weer een beroep op je te kunnen en mogen doen. Het was een feest om met je samen te werken." Team Carlier Events BV

Doe de GeluksCheck! ...In samenwerking met filmmaker Petra Maintz. Hoe gaat ‘t op de zaak? Zit de sfeer er lekker in? Waar worden we gelukkig van op de zaak en wat kan er anders? Beter? ‘De GeluksCheck’is een lichtvoetige manier om een toch serieus onderwerp op de agenda te zetten. Onderzoek wijst uit: “gelukkige werknemers presteren beter”… Cabaretier Madelijne Kool en filmmaker Petra Maintz bundelen de krachten om het geluk bij u op de zaak te onderzoeken. 

'De GeluksCheck' wordt gepresenteerd als film en kan bijvoorbeeld worden ingezet als tool in een personeelstevredenheidsonderzoek. 'De GeluksCheck' kan echter ook als 'ínfotainment' worden gebracht tijdens een event. Kool kan daar omheen dan een tailormade voorstelling maken.

Bekijk hier de trailer: [LINK]

Kool werkte als cabaretier eerder voor o.a. Hema, de Staatsloterij, ANG Cosmetics, Cordaid Memisa, Montèl, het Mauritishuis en als prijswinnend reclamemaker voor vele A-merken.

Meer informatie? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Madelijne Kool neemt dan binnen 24 uur contact met u op voor een inspirerend, vrijblijvend gesprek.