16 december 2018
Dordrecht *EXTRA VOORSTELLING*-UITVERKOCHT
Time: 19.00
Venue: THEATER 450
Address: Voorstraat 450
Zipcode: 3311 CX

de HahaHandleiding Kerst 2018… een unieke, nieuwerwets gezellige kerstshow

Hahahaleluja! Alle ballen verzamelen! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook… we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst… zou dat niet heerlijk zijn?!De HahaHandleiding Kerst is DE Kerst MUTS SEE Show van 2018… met 100% kerstgarantie! Cabaretier Madelijne Kool & friends zorgen ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en krakend frisse kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling met als special guest: Het konijn van Youp.

De HaHaHandleiding Kerst 2018! Een avond vol verrassingen, muziek, boordevol humor en nutteloze tips. Engelen, kerstmannen, ezels en de os, alles komt voorbij. Inclusief wereldvrede!

Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van o.a. Nicolaas Duin. Kalkoenen gratis entree.