7 december 2018
Laren - UITVERKOCHT
Venue: Singer Theater
Address: Oude Drift 1
Zipcode: 1251 BS
Phone: 035 - 539 39 33

Dit jaar luidt Singer Laren voor het eerst de feestmaand in met een unieke, nieuwerwets gezellige kerstshow: de HahaHandleiding Kerst 2018.

Hahahaleluja! Alle ballen verzamelen! Want als je dorp eruit ziet als de Efteling, als dronken ouders hun kroost op de ijsbaan vergeten en alle Gooische kakkers praten over truffelolie… dan moet het bijna zover zijn!

De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook… we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst… zou dat niet heerlijk zijn?! De HahaHandleiding Kerst is DE Kerst MUTS SEE Show van 2018… met 100% kerstgarantie!

Cabaretier Madelijne Kool & friends zorgen ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met 450 man? Alle clichés en krakend frisse kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling met als special guest: Het konijn van Youp.

De HaHaHandleiding Kerst 2018! Een avond vol verrassingen, muziek, boordevol humor en nutteloze tips. Engelen, kerstmannen, ezels en de os, alles komt voorbij. Inclusief wereldvrede!

Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van o.a. Nicolaas Duin.

Kalkoenen gratis entree. MEER INFO VOLGT.