6 december 2020
Amsterdam
Time: 16.30
Venue: De Nieuwe KHL

Madelijne Kool is heel erg goed in beginnen. Afmaken, dat is een ander verhaal. Maar vanaf nu gaat alles anders. Het is één voor twaalf: de wereld gaat er aan. Dus begint Kool een reddingsoperatie. De lente van haar leven zit erop, haar vier kinderen kunnen inmiddels fietsen zonder zijwieltjes, de hormonen gieren door het huis, dus een vleugje verantwoordelijkheid om de wereld te redden kan er ook nog wel bij. Met plantaardig eten, kakkervrij denken, schermloze dagen, klimaatneutrale seks, ontspullen en een instapcursus circulaire economie probeert Kool er het beste van te maken. Want we moeten ergens beginnen. Hoogste tijd dus voor een avondje duurzaam cabaret vol muziek, recyclebare grappen en ingebouwde actualiteitsmodule want we moeten ergens beginnen met een plan hoe we in deze rare tijd de dag kunnen plukken en hard kunnen lachen.

Kool won in 2019 de Publieksprijs en de Persoonlijkheidsprijs op het Utrechts Kleinkunst Festival.

Een kaartje kost 20,00 p.p. en is inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste plaats in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.
Er zijn ook tafeltickets voor 45,00 p.p. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. De tafeltickets zijn alleen verkrijgbaar voor 2 personen. Het menu serveren we aansluitend of voorafgaand aan het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.

Verantwoord
De 1,5 metersessies zijn natuurlijk corona-proof. Iedereen wordt geplaceerd. Er is 1,5 meter afstand tussen de tafels, stoelen en krukken, een gescheiden ingang en uitgang, en we houden de hygiënemaatregelen strikt in acht. Heb je klachten? Dan kun je jammer genoeg niet komen, en krijg je je geld terug. Conform de RIVM richtlijnen mag je ook als niet-huishouden met zijn tweeën aan dezelfde tafel zitten. Is je gezelschap groter dan 2? Dan moet je een huishouden vormen.