Back to the top

Madelijne Kool wint Publieksprijs en Persoonlijkheidsprijs

Breda, Kees Verdaasdonk mail: kees@musicdept.nl / tel.: 0627046409 www.theaterdept.nl 

PERSBERICHT 13 mei 2019
Madelijne Kool wint Publieksprijs en Persoonlijkheidsprijs 11e Utrechts Kleinkunst Festival 2019
  
Zaterdagavond vond de zinderende finale van Het 11eUtrechts Kleinkunst Festival plaats in het Schiller Theater Royale in Utrecht. Het UKF is na het Amsterdamse het grootste Kleinkunstfestival van Nederland. Er waren dit jaar meer dan 40 aanmeldingen. Na 2 halve finales, met hierin 12 deelnemers, streden uiteindelijk 6 deelnemers in de finale. De juryprijs ging naar de Belgische band Circo Maximo, de aanmoedingsprijs naar Annemarie Brijder en Hellena.
 
De jury over de  deelname van Madelijne Kool:
 “Ze krijgt de mensen mee, is ontroerend, actueel en grappig”
”Kool is een vakvrouw”
 “Geweldig samenspel met pianist Nicolaas Duin”
 “Het publiek is verliefd op Madelijne Kool”
 
Madelijne:
“ Superblij mee! Een paar jaar geleden heb ik het bedrijfsleven verruild voor het podium en deze Publieksprijs is een enorme opsteker voor wat ik maak. Zo’n prijs geeft veel energie, ook voor het volgende programma wat we nu aan het maken zijn. Helemaal leuk om dan ook nog eens de Persoonlijkheidsprijs te ontvangen.”
 
Madelijne Kool speelt eind dit jaar, vanaf november, de muzikale cabaretvoorstelling ‘HaHaHandleiding Fijne Feestdagen’, samen met Maikel Steur en pianist Nicolaas Duin. Deze voorstelling is het vervolg op de kerstvoorstelling van vorig seizoen. Dit programma trok volle en vaak uitverkochte zalen.
Vanaf voorjaar 2020 zal ze te zien zijn in de theaters met haar muzikale cabaretvoorstelling “We Moeten ergens Beginnen’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie: www.madelijnekool.nl 
Impresariaat Theater Dept. Kees Verdaasdonk kees@musicdept.nl /  06-27046409

© Madelijne Kool